Lewis Hamilton rijdt ontketend naar winst in Brazilië: “Je moet nooit opgeven”

Loading

Lewis Hamilton heeft in Brazilië een dijk van een race gereden. De Mercedes-coureur kwam van de tiende plek en wist als winnaar over de finish te komen. Tijdens de race moest de Brit nog wel even flink het gevecht aan met Max Verstappen. Eén keer wist de Nederlander een aanval af te slaan, maar even later kon Hamilton hem toch voorbij. Ondanks de diskwalificatie en de vijf plaatsen gridstraf is het een geweldig resultaat voor de Brit. "Ik weet nu een beetje hoe jij je voelde", zei Lewis Hamilton als eerste tegen Felipe Massa. "De steun die je hier van…

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!